De danske hindbær skal oplevelse.
Efter at have spillet en mere tilbagetrukken rolle i nogle år er hindbær nu ved at blive "genopdaget", som et spændende bær med en række muligheder til f.eks. is, snaps, drinks, desserter eller brug dem i bagværk, i salater, på yoghurt og som tilbehør til for eksempel is eller melon. Du kan også sylte hindbær og lave dem til grød og saft.

Nyd sundheden.
Hindbær indeholder blandt andet E- og B-vitaminer og mineralet kalium.

Vores sæson.
Hindbær sæsonen starter i midten af juli og slutter i slutningen af september.

Køkken tips.
Vask ikke friske hindbær. Vand gør dem bløde og fjerner noget af deres fine og aromatiske smag. Spis hindbær som de er. Undgå at skylle hindbær før nedfrysning, på den måde bevares bærrene faste. Frys ned i små portioner.
Et tip: Hvis du spiser hindbær friske med f.eks. mælk/fløde, moses bærrene let med en gaffel, da det frigøre smagsstofferne.

Selvpluk!
Vi tilbyder selvpluk af hindbær i løbet af sæsonen, selvpluk vil blive annonceret her på hjemmesiden, vi sender informationen ud på nyhedsbrev og Facebook.
Når hindbær er plukke modne, slipper de let busken. Hindbær plukkes forsigtigt, så kun bærret følger med og blomsten bliver på planten.

Besøg os på plantagen, tag hele familien med og gør det til en udflugt.
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.
Elite Maerkat 75  Kildebrønde Frugtplantage   |   Kildebrønde Landevej 41    |    2670 Greve    |    Tlf. 43 61 09 10    |   Kontakt os via email