Om os

Her på Kildebrønde Frugtplantage er det Vores mål er at fremavle de mest velsmagende frugter, man overhovedet kan.

Vi dyrker frugter og bær på den mest mulige skånsomme måde, for eksempel tager vi hensyn til nyttefauna og sidst, men ikke mindst, med et minimum brug af sprøjtemidler.

Vi har arbejdet energisk på det i snart 25 år,og vi mener selv, at vi er i den rigtige retning.


I foråret og sommerperioden har vi jordbær, nye kartofler, ærter, kirsebær, hindbær, æblemost, honning og årstidens grønt, som vi sælger fra vores jordbærtelt ved vejen.

Om efteråret og vinteren har vi blommer, æbler, pærer, græskar, æblemost, honning og årstidens grønt, som vi sælger fra vores gårdbutik.

Vi har egen juletræsplantage, så i november og december sælges her flotte juletræer og pyntegran.
I den hyggelige julepyntede stald er der hver weekend julestue med spændende julepynt, nisser i alle størrelser, lysdekorationer m.m.

I udvalgte weekender byder julecafeen på musik, gløøg og hjemmebagte æbleskiver.


I høstperioden tilbyder vi selvpluk under velorganiserede forhold. Selvpluk er i korte eller længere perioder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du direkte besked, når her sker noget.
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.
Elite Maerkat 75  Kildebrønde Frugtplantage   |   Kildebrønde Landevej 41    |    2670 Greve    |    Tlf. 43 61 09 10    |   Kontakt os via email